Succesvolle afsluiting van de avondvierdaagse

Heenweg sluit het wandelseizoen af in Westland. Vier dagen wandelen in en rondom Heenweg, 2,5 kilometer of 5 kilometer. En wat was het gezellig en wat hebben de wandelaars mooi weer gehad.

Maandag 12 juni startten ruim 45 wandelaars in de leeftijd van 2 tot 80 jaar met de avondvierdaagse Heenweg. De leukste route is die door het Staelduinse bos, waar altijd weer van alles te zien is.

Nieuw was de fotowedstrijd. Tijdens het wandelen konden de wandelaars leuke foto’s maken waarbij drie avonden een prijs te verdienen was.

Dit jaar heeft Fun & Fit samengewerkt met acht maatschappelijke stagiaires. Zij hebben met veel plezier alle knipposten bemand. Ook waren er weer verkeersregelaars, met een kern langs de drukke Maasdijk geen overbodige luxe. Ook een groot woord van dank voor deze vrijwilligers.

Ten slotte wil Fun & Fit ook de sponsoren bedanken. Hierdoor konden de kinderen oa genieten van een heerlijk ijsje van Brasserie De Bosrand, een gezonde appel van ABC Logistics en snoeptomaatjes van Tomatoworld. De vrijwilligers werden beloond met een mooi bosje bloemen van Flower XL. Showband GLAZ en Twirlvereniging De Glazen Stad bedankt voor het muzikale onthaal op de laatste dag!

Ophalen van de medailles, Foto van Fun&Fit

Fun & Fit kan terugkijken op een geslaagde en gezellige avondvierdaagse met heerlijke temperaturen en enthousiaste wandelaars!

 (Foto: Fun&Fit Heenweg)